Winkel

Gravelritjes, woon-werkverkeer, bikepacking, kinderen naar school brengen, zondagochtend racen met de vrienden,.. Kom ons vertellen over uw fietsplannen en bij een kop koffie zoeken we voor u de gepaste fiets. Door een beperkt aantal merken te verdelen, is onze productkennis zeer hoog. Wij weten wat elke fiets of elk frame kan, hoe dit in uw geval het beste wordt afgemonteerd en kiezen zo samen met u de ideale fiets waar u jaren plezier aan zal beleven. De keuze voor onze merken is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid. Een aantal modellen zijn te bezichtigen en meteen mee te nemen in onze showroom. Maar om uw keuzemogelijkheden zo breed mogelijk te houden werken we vaak op bestelling.

Naast fietsen zijn er in de showroom ook verschillende accessoires en toebehoren te vinden zoals fiets-gps’en, fietsbellen, tassen, sokken, bidons, kledij,… Kom gerust eens snuisteren!

Ook fiets-leasing is bij ons mogelijk, dit via de firma B2Bike.

onze Merken:

Cinelli is een Italiaans merk en staat dus garant voor Design. Hoewel dit merk enkel prachtige fietsen heeft, betekent design meer dan alleen een mooi uitzicht. Design bij Cinelli betekent vorm, technologie, materialen, innovatie, creativiteit, kwaliteit, uniciteit, knowhow, emotie. En dat allemaal in 1 fiets, dat kan niet anders dan vlot bollen. 

Race fietsen – Gravel bikes – Adventure bikes

Staal (mogelijkheid tot frames op maat) – Carbon – Aluminium

Onder de kenners bekend als een van dè topmerken in carbon gravel fietsen!

Open U.P.: Performance gravel bike, combineert de snelheid en lichtheid van een wegfiets met de flexibiliteit van een off-Road fiets. Verschillende wiel- en banden maten zijn compatibel zodat deze fiets multi-inzetbaar is. Frame M – 1040 gram. Max bandbreedte 2,1 inch.

Open U.P.P.E.R.: De U.P. maar dan nog 160 gram lichter.

Open WI.DE.: Extreem en avontuur zijn hier de sleutelwoorden. Bandbreedte tot 2,4 inch, maar nog steeds met de wendbaarheid en het stuurgedrag van een wegfiets.

Open MIN.D.: minimal design. High Performance wegfiets, met een klassiek en minimalistisch ontwerp in kleur en vorm

Bij Velo De Ville wordt elke fiets met de hand gemaakt in Duitsland. Ze produceren niet in voorraden, want achter elke fiets staat iemand die de fiets heeft geconfigureerd, het zij wij als verdeler of u als eindklant. Op die manier wordt de nadruk gelegd op degelijkheid met een uitgebreid aanbod aan keuzemogelijkheden. U heeft onder andere keuze in kleur (32 kleuren), motor, aandrijving, zadel, banden,…

Overproductie wordt door deze werkwijze ten alle tijde vermeden.

Elektrische fietsen – Speed bikes – Stadsfietsen

Onder het motto, mooie fietskledij hoeft niet duur te zijn, werd Baroudeur enkele jaren geleden opgericht in Leuven. Hun volledige verhaal vind je op de website (klik op ‘meer weten’),maar wij kunnen je alvast vertellen dat de ontwerpen strak zijn, en de kledij ontzettend comfortabel zit. Een Shirt heb je al voor €70, Shorts voor €95. In onze showroom is een paskamer aanwezig.

Fietskledij voor minimalisten

“We research and design authentic iconic sunglasses worn by legendary cyclists.”

Handmade in Italy.

Sportieve zonnebrillen

fietsgps

fietsdragers – kinderzitjes – fietstassen

Sokken

eco – race – gravel – aero – winter

Het onderhouden van je fiets met geschikte producten zorgt voor een langere levensduur van je onderdelen en dus ook voor een lagere factuur bij de fietsenmaker.

Onderhoudsproducten

CONTACTEER ONS

info@tniefveloken.be

03 291 22 91

(telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren)

BEZOEK ONS

Kemzekedorp 54

9190 Kemzeke

VOLG ONS